VIINITASTING

Copatinto järjestää tilauksesta viinikoulutuksia ja viinikursseja Etelä-Suomen alueella. Tastingin aikana opetellaan rennolla otteella perusasioita viineistä, niiden aistinvaraisesta arvioinnista ja maistelusta, ilman turhia jäykistelyjä. Pidemmälle ehtineiden viininystävien kanssa voidaan pureutua syvemmällekin viinimaailman syövereihin. Voit valita valmiin tasting-teeman alla olevasta listasta tai sitten räätälöimme ryhmällesi sopivan kokonaisuuden. Ryhmien minimikoko 6-8 hlöä, hieman tilaisuuden kokonaisuudesta riippuen.

Pyydä tarjous sähköpostitse: teemu(at)copatinto.com

tasting

Valmiit tasting-teemat:

Blancotinto  

Perustasting, jossa opitaan perusasioita viineistä ja niiden maistelusta sekä maistellaan 6 hyvin tyylilajiaan edustavaa viiniä (3 valkoviiniä ja 3 punaviiniä)

Valkoviinitasting

Valkoviinitasting, jossa opitaan perusasioita viineistä ja niiden maistelusta sekä perehdytään syvemmin valkoviinien saloihin maistelemalla 5-6 erilaista ja mielenkiintoista valkoviiniä.

Punaviinitasting

Punaviinitasting, jossa opitaan perusasioita viineistä ja niiden maistelusta sekä perehdytään syvemmin punaviinien saloihin maistelemalla 5-6 erilaista ja mielenkiintoista punaviiniä.

Kuohuviinitasting

Kuohuviinitasting, jossa maistellaan 5-6 eri puolilta maailmaa tulevaa ja erilaisin menetelmin valmistettua kuohuviiniä. Erottuuko samppanja joukosta ?

Samppanjatasting

Samppanjatastingin aikana opitaan perusasioita samppanjasta, sen valmistamisesta sekä erilaisista tyyleistä. Samalla maistellaan 5-6 erilaista, hyvin omaa tyylilajiaan edustavaa samppanjaa.

Fortuna

Tasting, jossa maistellaan 5-6 poikkeuksellisen yllätyksellistä ja mielenkiintoista viiniä. Tasting voidaan painottaa puna-, valko- tai kuohuviineihin toiveittesi mukaan. Jännitystä saadaan lisää, kun viinit maistellaan sokkona, arvaillen niiden alkuperää.

Viini ja juustot

Juustojen ja viinien yhdistelmistä rakentuu parhaimmillaan kertakaikkisen upeita elämyksiä. Mukana pettämättömiä klassikkoyhdistelmiä sekä hieman yllätyksellisempiäkin makupareja.

Jälkiruokaviinit

27 thoughts on “VIINITASTING

 1. Tervehdys,
  Tarkoitus on järjestää valkoviinitasting 7:lle henkilölle.
  Aika on 16.04. alkaen kl. 17.00. Voidaan keskustella ennemään mikäli onnistuu
  teidän kautta. Ilmoitteletko ?

  Yst. Terv.
  Krister Lönnqvist

 2. Hei,

  Olen järjestämässä läksiäisiä vanhoille kolleegoilleni ja haluaisin järjestää kuohuviinitastingin niiden alkajaisiksi. Tapahtuma-aika on 1.4. ja klo 17:00 olisi tarkoitus aloitella, tapahtumapaikkana keskusta. Niin ja henkilöitä 20-25, onnistuuko ja mitä sellainen kustantaisi?

  Yt, Lotta

 3. Hei,

  Olemme tulossa virkistysretkelle matkailualan aikuisopiskelijoiden kanssa (max 15 hlö) toukokuun kolmannella viikolla. Olemme kiinnostuneet Blancotinto – tastingista, paljonko sellainen kustantaisi?

  Yst. Terv
  Leena

 4. Hei,
  Järjestän ystävälleni polttareita lauantaille 23.7.2016. Seurueessamme on morsian mukaan lukien yhteensä kahdeksan henkeä. Olemme kiinnostuneita kuohuviini- tai samppanjatastingista. Voisitko laittaa sähköpostilla tarkempia tietoja, hinnat ym.?

 5. Hei.

  Järjestän polttareita päivämäärälle lauantai 11.6.. Seurueemme koko on minimissään 8 ja max 12 hlöä – tarkentuu piakkoin. Olisin kiinnostunut saamaan tarkempia tietoja shamppanja-, kuohuviini- tai valkoviinitastingistä.
  Yhteydenottoa odottaen.

 6. Hei,

  Järjestämme polttareita 23.7., ja mietin olisiko sille päivälle ollut vielä aikaa viininmaisteluun? Erityisesti valkoviinien maistelu kiinnostaa, sankarin mieltymyksen mukaan. Kuinka paljon sellainen kustantaisi? Meitä on 4-6.

 7. Hei!

  Mietin siskolleni häälahjaksi valkoviinitastingia tai samppanja-/ kuohuviinitastingia 2:lle henkilölle, hänelle ja sulhaselle. Paljonko nämä kustantaisivat? Pariskunta asuu ulkomailla, joten en uskalla tarkkaa päivämäärää heille varata. Mietinkin, jos on mahdollista ostaa jonkinlainen lahjakortti tastingiin, jotta he voivat varata tilaisuuden itse kun ovat Helsingissä.

 8. Hei,

  tiedustelen viininmaistelua häälahjaksi. Onko maistelua mahdollista järjestää kahdelle hengelle ja kuinka paljon tämä maksaisi? Mieluiten niin, että pari saisi yhdessä sopia sopivaa päivää teidän kanssanne.

  Yst. terv.
  Tuuli Salonen

 9. Hei,
  Olen ajatellut viini- ja juustomaistajaisia lahjaksi kahdelle hengelle. Onnistuuko ja mikä olisi kustannusarvio? Voisivatko henkilöt itse sopia päivän?

 10. Hei,

  Olisin kiinnostunut kuohuviini-tastingistä 6 henkilölle lauantaina 12.11.2016, onnistuuko tuo lauantai? Lähetätkö hintatiedot spostitse, kiitos!

 11. Moi!

  Harkitsen kahdelle hengelle punaviinitasting:ia ensi vuoden puolelle, tarkkaa päivää en osaa sanoa. Onko antaa jonkinlaista hinta-arviota? Laita postia, kiitos!

 12. Hei!
  Olen ajatellut viininmaistelua lahjaksi kahdelle tai neljälle hengelke. Mikä olisi hinta-arvio? Aika olisi ensi vuoden puolella.

  Kiitos,

  Laura

 13. Moi,

  pohdin viinimaistelua lahjaksi kahdelle henkilölle. Ajankohta olisi parin kuukauden päässä. Minkä hintaisia erilaiset tasting-tilaisuudet ovat?

  Kiitos,

  Mikael

 14. Hei,

  olen järjestämässä ystävälleni polttareita lauantaina 25.3. Polttareihin osallistuu yhteensä 14-16 henkilöä. Olisin kiinnostunut valkoviini-, kuohuviini- ja shampanjatastingista. Voisitko lähettää niistä tarkempia tietoja s-postitse, kuten hinnat?

  Kiitos,
  Mia

 15. Hei,
  Järjestämme polttareita 30.4. 14 hengelle. Onnistuisiko tuolloin kuohuviinimaistelu ja mitä sellainen kustantaa? Maisteluun arvioisin osallistuvan 11-13 henkeä. Voisitko laittaa sähköpostilla lisää tietoa. Kiitos jo etukäteen 🙂

 16. Hei!
  Olisin kiinnostunut hinta-arviosta viininmaistelusta vain kahdelle. Romanttiset treffit suunnitteilla 🙂

 17. Moi! Järjestän polttarit kesäkuussa, ja olisin kiinnostunut hinta-arviosta kuohuviini- tai shampanjatastingista.

 18. Hei,
  olisimme kiinnostuneita juusto ja viinitastingistä. Teemme työporukkamme kanssa aina syksyisin uusien asioiden oppimista, ja yksi meistä ei vielä ole oivaltanut viini, pipareiden, juuston ja esim hedelmien yhteisestä combosta, ja haluaisimme jakaa tämän elämyksen hänen kanssaan.
  Onnistuuko tällainen vaikka meitä onkin vain kolme? Ja jos onnistuu – mikä mahtaa olla kustannus?

 19. Hei! Järjestän polttareita 21.4.2018 lauantaille, ja olisimme kiinnostuneita kuohuviinitastingista 6:lle henkilölle. Minkähintainen tämä olisi?

  Yt. Laura N.

 20. Onko teillä avoimia viinimaisteluiltoja, joihin voisi osallistua? Kahden hengen maistelu tulisi joululahjaksi, joten joskus joulun jälkeen olsii aiktaulullisesti.

 21. Hei, tiedustelisin viininmaistelua kahdelle tulevan kesän aikana.
  Tapahtuman hinta kiinnostaisi, sekä järjestetäänkö viinitastingia ylipäätään kahdelle.

Leave a Reply

Your email address will not be published.