VIINITASTING

Copatinto järjestää viinikoulutuksia, viinikursseja sekä tasting-tilaisuuksia Etelä-Suomen alueella. Tapahtumia voidaan järjestää Helsingin ydinkeskustassa Winecellarsin (Kalevankatu 9) tai Nomad Cellarsin (Annankatu 22) tunnelmallisissa tiloissa sekä toki myös tilaajan omissa/järjestämissä tiloissa.
Tastingin aikana opetellaan rennolla otteella perusasioita viineistä ja niiden maistelusta, ilman turhia jäykistelyjä. Pidemmälle ehtineiden viininystävien kanssa voidaan pureutua syvemmällekin viinimaailman syövereihin. Voit valita valmiin tasting-teeman alla olevasta listasta tai sitten räätälöimme juuri ryhmällesi sopivan kokonaisuuden. Tasting-ryhmien minimikoko 6-8 hlöä, hieman tilaisuuden kokonaisuudesta riippuen.

Pyydä tarjous sähköpostitse: teemu(at)copatinto.com

tasting

Valmiit tasting-teemat:

Blancotinto  

Perustasting, jossa opitaan perusasioita viineistä ja niiden maistelusta sekä maistellaan 6 hyvin tyylilajiaan edustavaa viiniä (3 valkoviiniä ja 3 punaviiniä)

Valkoviinitasting

Valkoviinitasting, jossa opitaan perusasioita viineistä ja niiden maistelusta sekä perehdytään syvemmin valkoviinien saloihin maistelemalla 5-6 erilaista ja mielenkiintoista valkoviiniä.

Punaviinitasting

Punaviinitasting, jossa opitaan perusasioita viineistä ja niiden maistelusta sekä perehdytään syvemmin punaviinien saloihin maistelemalla 5-6 erilaista ja mielenkiintoista punaviiniä.

Kuohuviinitasting

Kuohuviinitasting, jossa maistellaan 5-6 eri puolilta maailmaa tulevaa ja erilaisin menetelmin valmistettua kuohuviiniä. Erottuuko samppanja joukosta ?

Samppanjatasting

Samppanjatastingin aikana opitaan perusasioita samppanjasta, sen valmistamisesta sekä erilaisista tyyleistä. Samalla maistellaan 5-6 erilaista, hyvin omaa tyylilajiaan edustavaa samppanjaa.

Fortuna

Tasting, jossa maistellaan 5-6 poikkeuksellisen yllätyksellistä ja mielenkiintoista viiniä. Tasting voidaan painottaa puna-, valko- tai kuohuviineihin toiveittesi mukaan. Jännitystä saadaan lisää, kun viinit maistellaan sokkona, arvaillen niiden alkuperää.

Viini ja juustot

Juustojen ja viinien yhdistelmistä rakentuu parhaimmillaan kertakaikkisen upeita elämyksiä. Mukana pettämättömiä klassikkoyhdistelmiä sekä hieman yllätyksellisempiäkin makupareja.

Jälkiruokaviinit

[wd_contact_form id=”11″]

(Visited 7,123 times, 5 visits today)

25 Responses to VIINITASTING

 1. Krister Lönnqvist says:

  Tervehdys,
  Tarkoitus on järjestää valkoviinitasting 7:lle henkilölle.
  Aika on 16.04. alkaen kl. 17.00. Voidaan keskustella ennemään mikäli onnistuu
  teidän kautta. Ilmoitteletko ?

  Yst. Terv.
  Krister Lönnqvist

 2. Lotta says:

  Hei,

  Olen järjestämässä läksiäisiä vanhoille kolleegoilleni ja haluaisin järjestää kuohuviinitastingin niiden alkajaisiksi. Tapahtuma-aika on 1.4. ja klo 17:00 olisi tarkoitus aloitella, tapahtumapaikkana keskusta. Niin ja henkilöitä 20-25, onnistuuko ja mitä sellainen kustantaisi?

  Yt, Lotta

 3. Leena says:

  Hei,

  Olemme tulossa virkistysretkelle matkailualan aikuisopiskelijoiden kanssa (max 15 hlö) toukokuun kolmannella viikolla. Olemme kiinnostuneet Blancotinto – tastingista, paljonko sellainen kustantaisi?

  Yst. Terv
  Leena

 4. Jenni says:

  Hei,
  Järjestän ystävälleni polttareita lauantaille 23.7.2016. Seurueessamme on morsian mukaan lukien yhteensä kahdeksan henkeä. Olemme kiinnostuneita kuohuviini- tai samppanjatastingista. Voisitko laittaa sähköpostilla tarkempia tietoja, hinnat ym.?

 5. Nona Haajanen says:

  Hei.

  Järjestän polttareita päivämäärälle lauantai 11.6.. Seurueemme koko on minimissään 8 ja max 12 hlöä – tarkentuu piakkoin. Olisin kiinnostunut saamaan tarkempia tietoja shamppanja-, kuohuviini- tai valkoviinitastingistä.
  Yhteydenottoa odottaen.

 6. Petra Simoinen says:

  Hei,

  Järjestämme polttareita 23.7., ja mietin olisiko sille päivälle ollut vielä aikaa viininmaisteluun? Erityisesti valkoviinien maistelu kiinnostaa, sankarin mieltymyksen mukaan. Kuinka paljon sellainen kustantaisi? Meitä on 4-6.

 7. Copatinto says:

  Hei,

  Kiitos yhteydenotosta. Lähetin sinulle sähköpostia asian tiimoilta.

  Terv. Teemu / Copatinto

 8. Oskar Hägglund says:

  Hei!

  Mietin siskolleni häälahjaksi valkoviinitastingia tai samppanja-/ kuohuviinitastingia 2:lle henkilölle, hänelle ja sulhaselle. Paljonko nämä kustantaisivat? Pariskunta asuu ulkomailla, joten en uskalla tarkkaa päivämäärää heille varata. Mietinkin, jos on mahdollista ostaa jonkinlainen lahjakortti tastingiin, jotta he voivat varata tilaisuuden itse kun ovat Helsingissä.

 9. Tuuli Salonen says:

  Hei,

  tiedustelen viininmaistelua häälahjaksi. Onko maistelua mahdollista järjestää kahdelle hengelle ja kuinka paljon tämä maksaisi? Mieluiten niin, että pari saisi yhdessä sopia sopivaa päivää teidän kanssanne.

  Yst. terv.
  Tuuli Salonen

 10. Helena says:

  Hei,
  Olen ajatellut viini- ja juustomaistajaisia lahjaksi kahdelle hengelle. Onnistuuko ja mikä olisi kustannusarvio? Voisivatko henkilöt itse sopia päivän?

 11. Pirita says:

  Hei,

  Olisin kiinnostunut kuohuviini-tastingistä 6 henkilölle lauantaina 12.11.2016, onnistuuko tuo lauantai? Lähetätkö hintatiedot spostitse, kiitos!

 12. Juha says:

  Moi!

  Harkitsen kahdelle hengelle punaviinitasting:ia ensi vuoden puolelle, tarkkaa päivää en osaa sanoa. Onko antaa jonkinlaista hinta-arviota? Laita postia, kiitos!

 13. Laura says:

  Hei!
  Olen ajatellut viininmaistelua lahjaksi kahdelle tai neljälle hengelke. Mikä olisi hinta-arvio? Aika olisi ensi vuoden puolella.

  Kiitos,

  Laura

 14. Mikael says:

  Moi,

  pohdin viinimaistelua lahjaksi kahdelle henkilölle. Ajankohta olisi parin kuukauden päässä. Minkä hintaisia erilaiset tasting-tilaisuudet ovat?

  Kiitos,

  Mikael

 15. Mia says:

  Hei,

  olen järjestämässä ystävälleni polttareita lauantaina 25.3. Polttareihin osallistuu yhteensä 14-16 henkilöä. Olisin kiinnostunut valkoviini-, kuohuviini- ja shampanjatastingista. Voisitko lähettää niistä tarkempia tietoja s-postitse, kuten hinnat?

  Kiitos,
  Mia

 16. Katariina says:

  Hei,
  Järjestämme polttareita 30.4. 14 hengelle. Onnistuisiko tuolloin kuohuviinimaistelu ja mitä sellainen kustantaa? Maisteluun arvioisin osallistuvan 11-13 henkeä. Voisitko laittaa sähköpostilla lisää tietoa. Kiitos jo etukäteen 🙂

 17. Mirkka says:

  Hei!
  Olisin kiinnostunut hinta-arviosta viininmaistelusta vain kahdelle. Romanttiset treffit suunnitteilla 🙂

 18. Linda Ray says:

  Moi! Järjestän polttarit kesäkuussa, ja olisin kiinnostunut hinta-arviosta kuohuviini- tai shampanjatastingista.

 19. Hei,
  olisimme kiinnostuneita juusto ja viinitastingistä. Teemme työporukkamme kanssa aina syksyisin uusien asioiden oppimista, ja yksi meistä ei vielä ole oivaltanut viini, pipareiden, juuston ja esim hedelmien yhteisestä combosta, ja haluaisimme jakaa tämän elämyksen hänen kanssaan.
  Onnistuuko tällainen vaikka meitä onkin vain kolme? Ja jos onnistuu – mikä mahtaa olla kustannus?

 20. Laura Nurminen says:

  Hei! Järjestän polttareita 21.4.2018 lauantaille, ja olisimme kiinnostuneita kuohuviinitastingista 6:lle henkilölle. Minkähintainen tämä olisi?

  Yt. Laura N.

Leave a Reply

Your email address will not be published.