YHTEYSTIEDOT / CONTACT

Parhaiten saat yhteyden Copatintoon sähköpostitse:

teemu(at)copatinto.com

facebook:  www.facebook.com/Copatinto

twitter: @copatinto

instagram: @copatinto

 

Best way to contact Copatinto is via e-mail:

teemu(at)copatinto.com

You can find Copatinto also on facebook:  www.facebook.com/Copatinto

 

 

 

17 Responses to YHTEYSTIEDOT / CONTACT

 1. Mikko says:

  Mahtavaa et sunki blogi löytyi! Pitää lisätä listalle. Kuis WSET tentti meni?

  • Copatinto says:

   Morjens Mikko ja tervetuloa blogiin!
   Ei se tentti nyt ihan surkeesti mennyt. Avointen kysymysten osuus oli odotetusti selkeästi vaativin ja laaja-alaisin, aikaakaan ei ollut liikaa. Jos jostain jää kiinni, niin sitten siitä.

 2. Mika R. HKI says:

  Kiitos Copatintolle hyvästä suosituksesta! Le Berger oli tosiaan hinta-/laatusuhteeltaan erinomainen valinta.

 3. Borat says:

  Koska tulee rapsaa mustan kukon ”veljeskunnan” valmistamista viineistä?
  Olen kuullut legendan jonka mukaan kun noita mustan kukkon tuotteita pääsee maistamaan niin sen jälkeen muut viinit maistuvat mummon marjamehuilta.
  Muutenhan täällä on ihan helmee settiä!

  • Copatinto says:

   Hienoa Borat, että pääsit mestoille!
   Jos en ihan väärin muista, niin samaisen legendan mukaan vuosikerran -97 pullotteet pistivät sukat pyörimään jaloissa. Selaapa täältä blogista ensi töiksesi arvostelu Spadaio e Piecorton Chianti Classicosta, muistaakseni se kuuluu kyllä mustan kukon consiorzoon. Ja kyllä niitä jatkossakin täällä lipitellään, ei huolta!

 4. Mika R. HKI says:

  Arvoisa mr. Copatinto! Jotta lukijasi saisivat jatkossa tarkempaa tietoa arvioimistanne pullotteista ehdotan (tai vaadin) teiltä lisäopintoja örkkien lajituntemukseen liittyen. Nyt jäi Venta la Ossa:sta (26.2.12) uupumaan tieto etiketin örkin lajista, taustoista ym. Muuten jälleen loistavaa työskentelyä.

  • Copatinto says:

   Verkot ovat olleet jo vesillä, nimittäin tiedustelin asiaa pari viikkoa sitten tuottajalta. Vastausta ei ole vielä kuulunut, liekö syynä äkillisesti pitkittynyt siesta? Joka tapauksessa uskon ja luotan siihen, että örkin mysteeri vielä selviää!

 5. Mika R. HKI says:

  Oliko Copatinto tänään 7.3.12 aamupv kuulolla Radio Rockin suhteen, kun siellä oli vieraana Viinifriikin blogisti (tai joku muu viinibloggari)? Tuli painavaa asiaa mm. viinilasien ylihypettämisestä. Parilla eri lasilla pärjää kuulemma oikein hyvin ja Riedelit on yliarvostettuja. Jos siis töiden lomassa osasin itse oikein kuunnella.

  • Copatinto says:

   Kuulin kyllä pari päivää sitten, että Viinipiru Arto Koskelo tulee olemaan taajuuksilla tänään, mutta olin juuri palailemassa Düsseldorfista Prowein-tapahtumasta, joten en itse päässyt pätkää kuulemaan. Arto puhuu yleensä aina täyttää asiaa, ja niin varmaan nytkin! Suomessa Riedel on saanut takavuosina ison markkinaosuuden, kun tarjonta muuten on ollut aika vaisua. Onneksi tilanne Suomessakin on tässä mielessä parantunut paljon. Kun matkaa maailmalla, niin näkee ja huomaa, että paljon muitakin hyviä ja edullisiakin viinilaseja on olemassa. Varmasti kaikilta isoimmilta lasivalmistajilta löytyy jo perustasonkin laseista ihan riittävän hyvät lasit jokaiselle harrastajalle. Turha spedeily hiiteen, niin voi keskittyä itse asiaan eli viiniin! Jos nyt kuitenkin yhden toivomuksen saa viinilaseja hankkivalle kansalaiselle esittää, niin toivoisin, että jätetään sentään ne jälkiruokakipon malliset ja tiiliskiven painoiset “perusiittalat” sinne kaupan hyllylle.

 6. Mika R. HKI says:

  Kiitos Copatintolle taas loistavasta suosituksesta: Devil’s Rock Riesling todellakin rokkaa nimensä mukaisesti. Kyseessä on erittäin hyvä valkkari ja hinta-/laatusuhde on loistavasti kohdallaan. Ostin tosin ihan vaan pullon laatikon sijaan.

 7. Mika R. HKI says:

  Piti käydä hakemassa kungfua omaankin testiin!

 8. Mika R. HKI says:

  Anonymous on näemmä toinen nikkini 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.